فهرست عناوین
برای کسب و کار خودم از دامنه ir استفاده کنم یا com ؟ سوالی است که برای خیلی از مشاغل ایجاد می شود ! اگر به اسم سایت های مختلف دقت کرده باشید مشاهده کرده اید که همه آنها در آخر آدرس شان یک نقطه به اسم دات دارند و بعد از آن چند حرف پشت سر هم می آید به این حروفی که پشت سر هم آمده اصطلاحاً دامنه یا دامین گفته میشود. در این نوشته با دو دامنه سروکار داریم که به شدت بر کسب و کار خودم و مشاغل اینترنتی خیلی موثر است.
دامنه ir بهتر است یا com
دامنه دات کام مخفف یک واژه انگلیسی است معنای این کلمه تجاری است و در آغاز تنها سایت های تجاری از آن استفاده میکردند اما بعداً بقیه هم از این دامنه استفاده کردند و این دامنه برای بقیه فعالیت ها هم آزاد شد و الان هر شخص که بخواهد می تواند سایت خود را با پسوند دات کام راه اندازی کند به همین خاطر دیگر به آن دامنه بین المللی گفته میشود و به آن دامنه تجاری نمیگویند. دامنه دیگر دات ir است که ما در کشور از آن استفاده میکنیم تقریباً همه کشورهای دنیا از این دامنه ها دارند که به آن دامنه ملی هم گفته میشود. کسب و کار خودم را فضای اینترنت قرار می دهم.
ساخت ایمیل برای کسب و کار
ایمیل یکی از شیوههای رسمی برای مکاتبات می باشد اما اگر یک مجموعه تجاری دارید داشتن ایمیل تجاری و رسمی به نوعی شخصیت و اعتبار برای برند شما به وجود میآورد، از سوی دیگر با داشتن ایمیل رسمی و تجاری می توانید بر روی کار کارمندان نظارت داشته باشید.
ساخت ایمیل تجاری چندان سخت نیست به طوری که خیلی راحت می توانید در آن را ایجاد کنید آدرس ایمیل تجاری از اسم سایت شما به جای گواهی های عمومی استفاده می نماید، در این نوشته آموزش می بینیم که چطور در کمتر از ۵ دقیقه ایمیل تجاری رایگان درست کنیم.
راه اندازی وب سایت کسب و کار
قبل از آغاز کار به این سوالات در رابطه با سایت پاسخ دهید هدف اصلی سایت شما چه می باشد آیا به دنبال ترافیک ورودی فروش آنلاین خدمات و محصولات به اشتراک گذاشتن منوی هفتگی، پذیرش ،سفارش آنلاین یا موارد دیگر می باشید؟
پاسخ این سوال هاستی خواهد بود که انتخاب می کنید، سایت سازی که استفاده می نمایید و هر تصمیم دیگری که میگیرید را تحت تأثیر قرار خواهد داد، هم اکنون بازاریابی کسب و کار خودم چگونه میباشد؟ استراتژی بازاریابی در کسب و کار خودم بر ابزارهای مورد نیاز موثر است.
به طور مثال ایمیل مارکتینگ برای کسب و کار خودم خیلی اهمیت دارد، ثبت نام به وسیله ایمیل را اضافه نمایید اگر اینستاگرام ترافیک زیادی را برای سایت هدایت میکند، فیلد اینستاگرام را در وب سایت بگذارید سایت شما به چه کارکردهای نیاز دارد آیا محصولات خود را به شکل آنلاین میفروشید.
انتخاب هاست و سایت ساز
در این صورت باید سایت ساز و هاست انتخاب نمایید که در تجارت الکترونیک تخصص دارد در رابطه با محصولات دیجیتال چطور در این صورت شما به ارسال اتوماتیک فایل نیاز خواهید داشت، آیا تمایل دارید کاربران را به فروشگاه فیزیکی خود راهنمایی کنید، لیستی از ویژگی ها و کارکردهای مورد نیاز را تهیه نمایید.
برای انتخاب کردن هاست یا سایت ساز به این لیست مراجعه خواهید کرد، شغل و کسب و کار خودم را در چند سال آینده در چه جایگاهی می بینید؟ علاقه دارید چه ویژگی یا استراتژی بازاریابی را کشف نماید؟ به طور مثال اگر میخواهید از تبلیغات پولی استفاده نمایید باید اطمینان داشته باشید که هاست مد نظر آن می توانید از بالا بردن ترافیک و ایجاد صفحات فرود پشتیبانی نماید.
هاست سایت خود را انتخاب نمایید، و در صورت درخواست مخاطبین برای آنها ارسال خواهد کرد، دیگری دامنه است که مکان آنلاین یک سایت خواهد بود و دیگری سایتساز که این وسیله و ابزاری است برای درست کردن صفحات اضافه کردن کپی، بارگذاری تصاویر و بسیاری از موارد دیگر دهها هاست است که هر یک از آنها بسته های متنوعی را ارائه می نماید که میتواند انتخاب هاست را پیچیده تر کند.
آموزش راه اندازی سایت رایگان
هاست های رایگان در وب وجود دارد که میتوانید از آن استفاده نمایید اما خیلی از این سایت های رایگان تبلیغات زیادی را بر روی سایت شما به نمایش خواهد گذاشت که اصلاً چیز خوبی نیست برای اگر تمایل دارید از هاست رایگان استفاده نمایید. کسب و کار خودم را در فضای نت قرار می دهم.
پیشنهاد ما برای شما سایت پارس پک خواهد بود که در تهران رایگان ۱۰۰ مگابایت فضا برای آغاز به شما خواهد داد در چین از فضا شاید کم باشد اما برای ایجاد یک سایت و دستگرمی شما کافی است برای تهیه کردن اینهاست کافی است به سایت پارس پک بروید و آغاز به ثبت نام کنید. کسب و کار خودم را راه اندازی خواهم کرد.
راه اندازی سایت در گوگل
برای طراحی سایت و ایجاد آن در گوگل هم نیاز به هیچ هزینه ای نخواهد بود در سرویس ساخت سایت گوگل سایت شما به وسیله گوگل میزبانی خواهد شد و به همین خاطر از بابت هاست خیال شما راحت است شما می توانید از اسم دامنه پیش فرض گوگل برای سایت خود استفاده نمایید که جلوتر به آن میپردازیم و یا اینکه می توانید یک اسم دامنه تهیه شده و به سایت خود در گوگل متصل نمایید.
دقت داشته باشید که سایتی که با گوگل ایجاد می شود نیاز به کدنویسی نخواهد داشت و البته از سیستم مدیریت محتوای وردپرس هم پشتیبانی نخواهد کرد بلکه با استفاده از امکانات خود گوگل یک سایت را خواهید توانست ایجاد کنید خب البته این سایت قابلیت های فراوانی مثل وردپرس ندارد اما می توانید برای سایت خود صفحات زیادی درست کنید.
ساختن منو برای سایت
منو برای سایت خود ایجاد نمایید و لوگوی خود را در سربرگ بگذارید شما می توانید در ساخت سایت به وسیله گوگل متن تصویر ویدیو و دکمه قرار بدهید و حتی فایل های pdf را برای دانلود کردن در آنجا بگذارید.
همین طور میتوانید فرمی برای تماس قرار دهید و یا مکان خود را بر روی نقشه به نمایش بگذارید اما سایت شما نمیتواند قابلیت های فروشگاهی را داشته باشد، ساخت سایت در گوگل برای اساتید و دانشجویانی که میخواهند با هم در ارتباط باشند و پروژههای خود را به اشتراک بگذارند مفید خواهد بود و همینطور ساختن سایت در گوگل برای افرادی که تنها میخواهند محصولات و خدمات خود را معرفی نمایند هم خیلی مفید است.
اما اگر تمایل دارید سایت فروشگاهی داشته باشید خدمات و محصولات خود را به شکل آنلاین ارائه نمایید و سایت را به درگاه پرداخت متصل نمایید ساخت سایت در گوگل را به شما توصیه نمی کنیم.
راه اندازی سایت رایگان در گوگل
برای راه اندازی سایت رایگان در گوگل به آدرس سایت google.com بروید دقت کنید که برای ساخت سایت در گوگل باید یک اکانت جیمیل داشته باشید و با اکانت خود وارد شوید حال در صفحه ساخت سایت به وسیله گوگل برای راه اندازی سایت جدید طبق تصویر دکمه به علاوه را کلیک کنید.
نام و لوگوی سایت خود را انتخاب نمایید بعد از آن سایت را راه اندازی کنید و وارد فضای ویرایشگر سایت شوید که به آسانی با استفاده کردن از ابزار های ستون سمت راست می توانید قابلیت های زیادی را به سایت اضافه کنید اما قبل از هر اقدامی لازم است تا اسمی به سایت خود بگذارید.
گذاشتن نام و لوگو
برای این طبق تصویر در قسمت مشخص شده نام سایت را وارد کنید به طور مثال ما سایت آموزشی را وارد می کنید و می توانید سایت را مشاهده کنید و یا می توانید بر روی دکمه add لوگو کلیک نمایید و تصویر را به عنوان لوگو برای سایت خود انتخاب نمایید، بعد از آنکه تصویر مدنظر را انتخاب نمودید از منوی این قسمت میتوانید پس زمینه ای را انتخاب نمایید که رنگ داشته باشد و یا شفاف باشد.
برای اینکه شفاف باشد یک گزینه وجود دارد تا لوگو بدون هرگونه پس زمینه رنگی در سربرگ قرار بگیرد عنوان سایت را وارد کنید در این قسمت سربرگ کلیک کرده و عنوان یا موضوع سایت را بنویسید به طور مثال ما آموزش راه اندازی سایت با گوگل را نوشتهایم و تصویر پس زمینه سربرگ را تغییر دهید برای تغییر دادن آن در قسمت سربرگ می توانید نشانگر موس را بر روی تصویر نگه دارید تا نوار ابزار تغییر آن برای شما نمایش داده شود.
صفر تا صد راه اندازی سایت
مقاله صفر تا صد ساخت سایت برای همه عزیزانی که علاقه مند هستند میتوانند مفید باشد تا با بهرهگیری از فضای مجازی کسب و کار خودم را گسترش و توسعه دهم به طور مثال صاحب یک سایت با مطالعه کردن این مقاله می تواند روند انجام پروژه های طراحی سایت را بازبینی کند.
در صورتی که در هر یک از آن مراحل نقص و عیبی دارد آن را اصلاح کند به عنوان یک مدیر آشنایی با شیوه های دستیابی حداکثری به نتایج خیلی خوب در یک پروژه ایجاد سایت اهمیت فراوانی دارد همینطور به عنوان یک استارتاپ آشنایی با روند طراحی سایت از اشتباهات در تصمیم گیری کم میکند و پیشبینیهای درست تری را ایجاد میکند. در نهایت سفارش دهنده پروژه طراحی سایت باید طبق فرآیند حضور در فضای مجازی و کسب و کار خودم سطح مطالبات خود از قسمت طراحی سایت مشخص نمایید و از همه مراحل ایجاد سایت آگاه باشد.
سخن پایانی
این روزها در فضای اینترنت سایتهای زیادی وجود دارد در گذشته تعداد آنها کم بود اما امروزه به خاطر اینکه اینترنت خیلی گسترش پیدا کرده برای نام دامنه سایت ها از پسوند های زیادی استفاده میشود.
برخی از این پسوند ها مثل دات کام و org پسوند های عمومی می باشد و موضوعات زیادی را در بر میگیرد، برخی از دامنه ها هم محلی و طبق کشور متفاوت است، به طور مثال دامنه محلی کشور ما بسیار میباشد عموماً قیمت دامنه های محلی از دامنههای عمومی کمتر خواهد بود.