در هنگام طراحی وب سایت و راه اندازی آن از جمله مواردی که مدیران وب سایت را بر آن میدارد تا برای داشتن وب سایتی حرفهای و ظاهری زیبا تلاش کنم سئوی آن میباشد. در واقع سرعت وبسایت در رتبه قرارگیری آن در گوگل تاثیر بسزایی دارد اما در کنار آن باید به این نکته توجه داشت که دارندگان وبسایت حتما باید سرعت وبسایت را در نظر داشته باشند.
سوالی که در اینجا ایجاد میشود این است که سرعت وبسایت چه تأثیری بر بهینهسازی و سئوی آن در گوگل دارد؟
اگر کمی واضح تر برایتان بیان کنیم این است؛ که سرعت وب سایت تنها دلیل بر قرارگیری در رتبههای بالا نیست در کنار سرعت سرعت شما باید با استفاده از تولید محتوا و روشهای امروزی به قرارگیری وبسایت در رتبه بالای گوگل منجر شوید. هر چه سرعت وبسایت شما بالاتر باشد مزایای بیشتری نیز برای شما بههمراه خواهد داشت سرعت لود صفحات وبسایت شما، درواقع سرعت لود محتوای سایت شما را تعیین میکنند. از همین رو هنگامیکه قرار بر کار کردن بر روی پتانسیل کامل وبسایت دارید باید حتما سرعت لود آن را در نظر داشته باشید.
دلیل اهمیت بالا بودن سرعت وبسایت
رتبه گوگل
از جمله فاکتورهای اصلی که توسط الگوریتم های گوگل جهت رتبهبندی آن وبسایت در نظر گرفته میشود سرعت آن میباشد، هنگامیکه سرعت وب سایت شما کند، است موتورهای جستجو با توجه به ظرفیت خود صفحات کمتری را جستجو میکنند. درنتیجه کمتر بودن تعداد صفحات جستجو بر نحوه ایندکس شدن وبسایت شما تاثیر منفی خواهد گذاشت.
رضایت بازدیدکنندهها
رضایت بازدیدکنندگان به فروش شما کمک فراوان میکند در صورتیکه علاقمند به خشنود کردن مخاطبان و دریافت سود بالا هستید پیشنهاد میشود سرعت وبسایت خود را افزایش دهید هنگامیکه سرعت وب سایت شما بالا باشد. درواقع زمان پاسخگویی به مخاطبان نیز بالا خواهد بود ازهمینرو ثبت سفارش و هرگونه خدماتی که مخاطبان از آن بهره میبرند نیز با موفقیت صورت خواهد گرفت.
خشنودی رضایت و رضایت بازدیدکنندگان تاثیر بسزایی در فروش و موفقیت وبسایت شما خواهد داشت. اگر ۱ نفر بیشاز حد برای دیدن محتوای وبسایت شما یا حتی برای خرید از خدمات و محصولات وبسایت شما معطل شود جهت خارج شدن از وبسایت و دیدن سایتهای رقبا تردیدی نخواهد داشت اینجاست که شما هم مخاطب را از دست داده و هم رتبه وبسایت شما کاهش خواهد یافت.
بالا بردن نرخ تبدیل
درصورتیکه هر بازدیدکننده برای دیدن محتوای وبسایت شما بیشاز حد ممکن معطل شود شما نه تنها بازدید کننده را از دست خواهید داد. بلکه ممکن است مشتریان بالقوه خود را نیز از دست بدهید . در صورت پایین بودن سرعت وبسایت رضایت مشتریان نیز کاهش خواهد یافت و بر طبق تحقیقات به دستآمده هر ثانیه تعلل در لود محتوای یک وبسایت مساوی است با ۷ درصد فروش هزینه درصورتیکه سرعت سایت شما زیاد باشد کسبوکار شما نیز بهتر خواهد شد.
ترفندهای افزایش سرعت وب سایت
1.حذف پلاگین های غیر ضروری : امروزه پلاگین های بسیاری به صورت رایگان در دسترس عموم قرار ازهمین رو مدیران وبسایت تصمیم به استفاده بیشاز اندازه از این پلاگین ها خواهند نمود درصورتیکه باید بدانید که هر پلاگین جهت اجرا شدن نیاز به منابعی دارد ازهمینرو منابع بسیار ممکن است سرعت وبسایت شما را کند.
2.تنظیم عکسها قبلاز آپولو کردن : درصورتیکه شما از ورد پرس و یا جوملا استفاده میکنید احتمالاً میدانید که تنظیم سایز عکسها میتواند بر روی سرعت وب سایت تاثیر بسزایی بگذارد و پیاده کردن عکسهای سنگین و در کند شدن سرعت لود وب سایت شما تاثیر خواهد گذاشت. برای جلوگیری از ایجاد چنین اتفاقی توصیه میشود سایز عکسهای خود را تنظیم میکنیم تا آپلود شدن آنها تا لود شدن سرعت وبسایت شما نیز با مشکل مواجه نشود.
3.به روزکردن وبسایت : توصیه میشود نرم افزار مدیریت محتوای وبسایت تان را آپدیت کنید درصورتیکه نسخه جدید موجود در وب سایتتان در دسترس بود حتما آن را بهروز کنید. درواقع این عمل سبب بالا بردن سرعت لود وب سایت شما خواهد شد همان طور که قبلتر ذکر نمودیم سرعت وب سایت شما تأثیرات بسزایی را در روند فروش و جذب مخاطب و قرارگیری در رتبه و گوگل خواهد داشت .
سخن پایانی
از خواستههای تمامی وبسایت ها و مدیران آن قرارگیری در رتبههای بالای وبسایت میباشد روشهای مختلفی برای اینکار در نظر گرفته میشود که ازجمله مهمترین آنها سر یکی از مهمترین این روشها تنظیم سرعت لود بودن وبسایت است معمولاً مخاطبان خواستار برطرف نمودن سؤالها و خواستههای شان در کمترین زمان ممکن هستند درصورتیکه شما برای پاسخگویی به سوالات آنها با در نظر نگرفتن سرعت لود وبسایت سبب تلف نمودن وقت آنان شوید مخاطبان از این آزار ناراضی خواهند بود ازهمینرو از وبسایت شما خارجشده و برای پاسخدادن به سوالهای خود و یا برطرف نمودن خواستهها و سفارشات شان به وبسایت دیگر مراجعه میکنند درصورتیکه شما شامل فروشگاه اینترنتی هست.