فهرست عناوین
آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که تفاوت بین کسب و کار اینترنتی و کسب و کار سنتی در چیست؟ در طی چند دهه گذشته نسبت به سالیان اخیر بشر در حال پیشرفت به سوی عصر تکنولوژی و دیجیتال است. استفاده از فضای مجازی و طراحی وب سایت به صورت حرفه ای تاثیر بسزایی را در کسب و کارها و فروش آن ها داشته است. به دلیل تقاضای بشر در راستای خرید از فروشگاه ها و افزایش خرید غیرحضوری کسب و کارهای بسیاری دستخوش برخی تغییرات شدند و از طریق داشتن وب سایت فروشگاهی حرفه ای سعی بر دیده شدند دارند. مشاغل سنتی و بازاریابی سنتی متقاضیان کمتری را به سمت خود کشانده است و تنها برای صاحبان کسب و کار این امکان را ایجاد می کند که خریداران منطقه و یا محله خود را به سمت فروشگاه جذب نمایند. در حالی که در کسب و کار اینترنتی چنین نبوده و شما می توانید مشتریان خود را از سراسر ایران به سمت خود جذب نمایید و به فروش بالایی برسید.
تفاوت کسب و کار اینترنتی و سنتی
کسب و کارهای اینترنتی و سنتی تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند و همین تفاوت های بین آن ها سبب شده است که مزایا و برتری هایی در بین آنها شکل گیرد. اگر شما هم قصد قدم گذاشتن در فضای دیجیتال و رسیدن به سود و موفقیت بالا دارید و میخواهید با تفاوت های کسب و کار اینترنتی و سنتی آشنا شوید پیشنهاد می شود تا انتها با ما همراه باشید.
محدودیت زمانی و مکانی
اولین تفاوت بین کسب و کار اینترنتی و سنتی محدودیت زمانی و مکانی است ،شاید از خودتان بپرسید که این جمله یعنی چه؟ همان طور که قبل تر بیان کرده ایم؛ مشتری های کسب و کارهای سنتی افرادی هستند که در یک محدوده مشخص زندگی می کنند. شما بری خرید از فروشگاه های سنتی نیاز به حضور در فروشگاه دارید در حالی که در فروشگاه های آنلاین و کسب وکار اینترنتی اینگونه نیست و شما می توانید در هرجای دنیا هستید، برای خرید اقدام کنید.
ارتباط بهتر با مشتری
از دیگر تفاوت های رایج بین کسب و کار اینترنتی و سنتی ارتباط با مشتری است، به گونه ای که کسب وکارهای آنلاین کاملا در حالت دیجیتال قرار دارند و ارتباط بین فروشنده و مشتری به بهترین شکل ممکن صورت می گیرد. افرادی که از کسب و کار اینترنتی اقدام به خرید می کنند با اینترنت و به صورت غیر حضوری با فروشنده در ارتباط هستند ، در حالی که در کسب و کارهای سنتی اینگونه نیست و افراد از طریق چهره به چهره با یکدیگر ارتباط می گیرند.
اطلاع رسانی
از دیگر تفاوت های بین این دو کسب و کار نحوه اطلاع رسانی به مشتریان است. شما در کسب و کار آنلاین می توانید از طریق وب سایت و درج بنر تبلیغاتی یا حتی موشن گرافیک ها اقدام به تبلیغات کنید در حالی که در کسب و کارهای سنتی این گونه نیست و برای اطلاع رسانی به مشتریان باید هزینه های گزاف را تقبل شوید. که متاسفانه درصد دریافت نتیجه خوب بسیار پایین است.
نحوه پرداخت
از دیگر تفاوت های بین این دو کسب وکار باید به نحوه پرداخت اشاره کرد. در کسب و کارهای سنتی پرداخت به صورت نقدی است در حالی که در مشاغل آنلاین اینگونه نیست و پرداخت هزینه از طریق روش هایی همچون موارد زیر صورت می گیرد؛
- پرداخت از طریق کارت بانکی
- پرداخت از طریق کیف پول دیجیتالی
- وجه نقد در هنگام تحویل کالا
هزینه های مربوطه
از دیگر تفاوت های این کسب و کار مربوط به هزینه های جانبی است، هنگامی که شما کسب و کار حضوری را راه اندازی می کنید هزینه های بسیاری را نیز برای خود به دنبال خواهید داشت. به طور مثال هزینه هایی نظیر محل اجاره ، عوارض مختلف، هزینه قبوض و… به دنبال کسب و کار حضوری وجود خواهد داشت. در حالی که در کسب وکار غیرخضوری اینچنین نبوده و شما تنها هزینه هایی نظیر هاست و میزبانی وب سایت ، ثبت دامنه، سئو و مدیریت سایت را به دنبال داشت که آن هم تنها برای یکبار است و مزایای بسیاری را نیز به دنبال خواهد داشت.
همه ما بدون شک با این جمله بارها و بارها رو به رو شده ایم که در تمامی قیمت ها مقطوع هستند!
این جمله را همیشه از زبان فروشندگان حضوری خواهید شنید ، آن ها تنها در برخی مواقع بر روی کلیه اجناس خود تخفیفاتی را ارائه می دهند. در حالی که در کسب و کارهای اینترنتی اینگونه نبوده و این تخفیف ها تقریبا همیشگی وجود دارند و همین موضوع سبب شیرین تر شدن خرید غیرحضوری نسبت به حضوری می باشد.
سخن پایانی
ما در این بخش از لوپاس سعی داشتیم تا تنها به برخی از تفاوت های بین کسب وکارهای آنلاین و سنتی اشاره کنیم. در کنار تمامی موارد باید به وجود ترافیک های سنگین، ماندن در شلوغی جاده ها و شلوغی مغازه و… اشاره کرد که می تواند خرید را برای شما دشوار کند . در حالی که شما در کسب و کارهای آنلاین این موارد را پیش رو نخواهید داشت.