فهرست عناوین
اگر قصد طراحی وب سایت حرفه ای برای کسب و کار خود را دارید، احتمالا دو عبارت طراحی وب سایت استاتیک و داینامیک را تا حدودی می شناسید. اگر نیز با آن ها آشناییت کاملی ندارید تا انتهای مطلب با لوپاس همراه باشید تا باهم به بررسی بپردازیم. طراحی وب سایت از مهم ترین عناصر موفقیت کسب و کارها به حساب می آید، چه کسب و کار سنتی باشد و چه آنلاین!
افراد باید داشتن سایت فعال و حرفه ای می توانند به راحتی و سریع ترین حالت ممکن آن را به سایر افراد معرفی نموده و سبب افزایش ترافیک وب سایت خود شوند. حال لازم به ذکر است که داشتن سایت فعال سبب قرار گیری در رتبه های بالا گوگل می شود. سایت فروشگاهی و یا سایت شرکتی می تواند سبب ایجاد اعتبار و پرستیژ برای برند شما شود. در نتیجه تمامی این موارد، فروش شما افزایش یافته و به سود کلانی دست خواهید یافت.
طراحی وب سایت استاتیک یا ایستا و بدون حرکت چیست ؟
اگر کمی با طراحی وبسایت آشنا هستید میدانید که در قدم اول شما نیازمند یک قالب برای وب سایت خود هستید. در واقع قالب وب سایت همان ظاهر مشخص شده آن است و در قدم بعدی با بارگذاری محتوایی که شامل متن عکس فایل و یا هر چیز دیگری است، درون قالب سایت خود را طراحی میکنید و به اتمام برسانید درحالیکه در طراحی وبسایت استاتیک تمامی مراحل تا اینجا ختم میشود.
یعنی شما با انتخاب قالب و گذاشتن محتوا سایت خود را طراحی کردهاید هنگامی که یک وبسایت استاتیک طراحی میشود تمامی بخش های آن به صورت دستی و مستقل از یکدیگر کار میکنند. این یعنی شما در صورت تمایل میتوانید هر گونه تغییری که مایل هستید را در آن انجام دهید درواقع به وبسایت شما هیچ هسته ای نداشته و تنها یک پوسته ساده قالب ساده است درحالیکه در طراحی دینامیک دقیقاً برعکس عمل میکند .
مزایا و معایب سایتهای استاتیک
از مزایای آن میتوان به طراحی ابتدایی و هزینه مالی کم و صرف زمان نهچندان زیاد اشاره نمود. از معایب آن میتوان به نیازمند پرداخت هزینههای بالا در آینده اشاره نمود، چرا که وبسایت شما هیچ بخش بندی نداشته و برای ایجاد تغییر کوچک باید در تک تک صفحات سایت فعالیتی صورت گیرد و بابت هر تغییر شما باید هزینهای را پرداخت کنید . در یک سایت استاتیک شما امکانات چندانی را در اختیار نخواهید داشت و طراحی وبسایت استاتیک معمولاً توسط طراحان وبسایت توصیه نمیشود اما در صورت نیاز مشتری آنها اقدام به چنین طراحی خواهند نمود .
طراحی وبسایت دینامیک چیست؟
تقریباً تا حدودی با طراحی وبسایت داینامیک در بخش قبلی آشنا شدهاید و معنی کلمه داینامیک در پارسی یعنی پویا در وب سایت های دینامیک داینامیک تنها کار طراح سایت قرار دادن یک قالب و چند محتوا در وبسایت نیست.
بلکه در این طراحی طرح را باید بهصورت کاملاً حرفهای عمل کرده و با انتخاب هاست برای سایت شما پایه و اساسی را مشخص کند درواقع سایتهای داینامیک را میتوان به یک ربات تشبیه کرد چرا که همچون یک روبات شکل و ظاهر سایت های راحتی داشته و به راحتی نیز میتوان در آن تغییراتی ایجاد نمود.
مزایا و معایب طراحی سایت داینامیک
ایجاد یک سایت آیین نامه هزینه مالی و زمانی بیشتری نسبت به طراحی وب سایت استاتیک میخواهد . هنگامیکه یک سایت داینامیک طراحی میشود . تمامی بخشهای آن کاملاً با هم هماهنگ میباشند بطور مثال اگر شما یک مقاله را در وب سایت خود قرار دهید ، این مقاله بهصورت اتوماتیک در صفحه اول قرار میگیرد .
همچنین سایت های داینامیک یک پنل مدیریت قدرتمند نیز در اختیار شما قرار میدهند و شما با استفاده از آن میتوانید تغییرات مد نظر و سادهتر را برای وبسایت خود اعمال کنید.
سایت استاتیک بهتر است یا سایت داینامیک ؟
کمی قبل تر با مفهوم طراحی وب سایت استاتیک و طراحی وبسایت داینامیک آشنا شدهاید. در حالت کلی میدانید که طراحی وب سایت تقریباً از واجبات اساسی هر کسب و کار محسوب میشود. اگر شما قصد طراحی یک صفحه را دارید و نمیخواهید در آینده آن را توسعه دهید.
گزینه ای مناسب برای شما طراحی استاتیک میباشد که البته این گزینه چندان هم غیرطبیعی نیست غیرمنطقی اما درکل پیشنهاد تمامی طراحان وبسایت و مدیران دیجیتال مارکتینگ طراحی وب سایت دانا ویک داینامیک میباشد؛ چرا که این سایت به شما اجازه توسعه و اعمال راحت ویرایشها را میدهد و این دقیقاً همان چیزی است که هرگز در طراحی وبسایت استاتیک رخ نخواهد داد .