فهرست عناوین
domain authority چیست؟ بی شک همه ما میدانیم که گوگل چیست و چه کاربردهایی دارد؟ اما ممکن است برخی از شما ندانید که این موتورهای جست و جو از کجا و چگونه به وجود آمده اند ! در ابتدا گوگل یک پروژه دانشگاهی بوده که توسط لری پیج و سرگئی برین در دانشگاه استنفورد مطرح شد روی آن به عنوان یک پروژه امکاناتی نظیر موتور های جست و جو و سیستم شبکه ای راه اندازی شده بود. در کنار این موتور های جست و جو، ویژگی های دیگری نیز ارائه شده بود که یکی از آن ها المان اصلی برای رتبه بندی نتایج بود. با لوپاس همراه باشید تا با domain authority آشنا شوید و روش های تقویت دامنه را نیز بشناسید.
domain authority یک رتبه بندی موتور جست و جو است که توسط Moz ایجاد شده است و پیش بینی میکند که چقدر احتمال دارد یک وب سایت در صفحات نتایج موتور های جست و جو یا همان SERPS رتبه بندی شود. نمرات domain authority از 1 تا 100 متغیر است و نمرات بالاتر مربوط به احتمال رتبه بندی است.
Domain Authority checker چیست؟
چک کننده DA ابزاری است که شما با استفاده از آن میتوانید اعتبار دامنه سایت خود را بررسی نمایید ، همانطور که ذکر نموده ایم با استفاده از این ابزار شما خواهید فهمید که سایت شما دارای چه امتیازی است. ساده ترین راه نیز استفاده از ابزار Link Explorer Moz است. این ابزار در حقیقت یک نوسازی کامل از تکنولوژی لینک ها است، که بسیار سریع تر از روش های قبلی کار میکند. پس از سردرگمی کاربران از کار با Open site explorer و نیاز به ابزار های جدید برای لینک سازی، وقت آن رسیده بود این بازار که در زمان خود یعنی سال 2008 کمک های بزرگی در به دست آوردن داده های لینک انجام داده بود ، دیگر مورد استفاده قرار نگیرد.
این ابزار نمایانگر تکنولوژی گذشته MOZ است و ابزار Link explorer آینده سریع، خلاقانه و درخشان این وب سایت را نشان میدهد. استفاده از این ابزار مزایای بسیاری را با خود به همراه دارد، که از جمله این موارد میتوانیم به؛ افزایش کیفیت،اندازه و سرعت، نمایش داده های تاریخچه ای و domain های لینک شده مفقود و لیست های ردیابی لینک ها اشاره نماییم.
تقویت و افزایش اعتبار دامنه
راه های بسیاری برای افزایش اعتبار دامنه وجود دارد؛ به طور مثال میتوانید از روش های زیر استفاده نمایید؛
o سئو داخلی وب سایت را بهینه سازی کنید
o بر روی لینک پروفایل و یا سئو خارجی وب سایت خود کار کنید
o سوشیا سیگنال های سایت را بیشتر کنید
o از سلامت تکنیکال وب سایت خود حتما اطمینان داشته باشید
امروزه استفاده از تکنیک های Ahrefs بسیار ساده است، داشتن رتبه خوب سایت ها تنها صرفا مربوط به نوشتن مطالبی است که در آن به اشتراک خواهند گذاشت. البته قرار گرفتن سایت مورد نظر در 10 لینک صفحه اول گوگل کار آسانی نیست و نیازمند حرفه، تکنیک و زمان است. سوالی که ممکن است ایجاد شود این است که ابزار Ahrefs چیست و چگونه به ما در سئو کردن سایت کمک میکند؟
ابزار های Ahrefs محصولی از SaaS یا همان نرم افزار مبتنی بر وب سایت است که نیازی به نصب و راه اندازی ندارد، برای دست یابی به آن، باید نسخه آزمایشی یا اشتراک رایگان آن را ثبت نام کنید. از جمله ابزار های Ahrefs را میتوان به صورت زیر نام برد؛
- ابزار تحلیل رقبا
- ابزار جست و جوی کلمات کلیدی
- ابزار نظارت بر وب سایت
- ابزار بررسی رتبه های سایت
- ابزار بررسی محتوا